onsdag 16. juni 2010

Dag 3 - Arendal til Lindesnes (nesten)

Det er nå litt utpågjort da at vi skal få vinden midt i panna hele tiden.


I går, da vi gikk mot sør-vest var vinden sør-vestlig. I dag har vi gått mye mot vest-nordvest, og hvilken vindretning har det vært tro..........??? Riktig, vest-nordvest!

Det blir ikke mye seiling av dette. Altså vi kunne jo krysse mot vinden, men kombinert med at det er ukjente farvann og at vi skal hjem før jul, blir det til at vi heller går med motor når den står midt imot. Dessuten har vinden i dag tidvis vært oppe i stiv kuling (16-17 m/s), og det ville være noe risikabelt å bedrive avanset nybegynner-seiling....


Uansett, vi har lagt stilt for kvelden rett før Lindsnes, Navarsundet.


Ikke så mye å fortelle. Starta tidlig i dag; før 08:00. Vi har holdt oss mye innaskjærs pga. sterk vind, men også en del i rom sjø. Var innom og handla mat i Mandal (bildet til venstre) utpå ettermiddagen, middagslaging (fiskepudding - kan ikke ha boksmat hver dag), en liten hvil, og deretter siste etappen hit nå i kveldinga.








Heidi, du må spørre Håkon om han kjenner brua på bildet til høyre. Om noen andre vet det er det bare å legge inn en kommentar (kanskje jeg skulle lage en quiz???)..

1 kommentar:

  1. Hei gutter.

    Artig blogg !!!

    Har dere lært noen nye sanger bortsett fra I'm sailing ??

    God tur videre.

    Roger N.

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.